Selecteer een pagina
Misser onder de mistletoe, de vijfde roman van Lily Frank

30 oktober 2023

Lily Frank signeert haar vijfde roman bij Bruna Dronten

PERSBERICHT | Op 29 oktober, tijdens het Bookish Halloween Event, verschijnt het nieuwe feelgoodboek van Lily Frank: Misser onder de mistletoe. Het verhaal speelt zich af in wintersportoord Ellmau in Oostenrijk en is enerzijds een vakantie tussen twee kaften, maar gaat ook over het verloren vertrouwen van hoofdpersoon Gigi. In eerste instantie verscheen het verhaal als novelle onder de titel Stampij op een snowboard in de bundel Kus me met kerst, maar voor deze uitgave heeft Frank het verhaal grondig herschreven en ruim verdubbeld qua volume. Het luisterboek is inmiddels ook al in de maak. Wie graag een gesigneerde paperback in de kast wil, is op vrijdag 17 oktober van 15.00 tot 17.00 uur welkom bij Bruna Dronten.

Over Misser onder de mistletoe
‘Het idee van een onenightstand is dat je een avondje lol hebt, maar er verder geen gevolgen aan verbindt. Je geeft die vent geen sleutel van je huis, dus je kunt hem ook niet met een ander in jouw bed aantreffen. Simpel. Duidelijk.’ Dit is het motto van Gigi, die helemaal klaar is met relaties nadat ze haar verloofde betrapt met een andere vrouw. Ze heeft dan ook geen vervanger voor de al geplande wintersportvakantie met Selia en haar man tijdens de kerst. Selia stelt voor om haar zusje mee te vragen, maar dan blijkt bij vertrek niet haar zusje, maar haar jongere broer Jesse in de auto te zitten. Die is duidelijk volwassen geworden; op een heel goede manier… Plotseling is Gigi gedwongen om een week lang een kamer (en een tweepersoonsbed) met Jesse te delen. Maar is dat wel zo’n goed idee? Want Jesse heeft wél een sleutel…

Over de schrijver
Lily Frank is het pseudoniem van Marijke F. Jansen. Ze werd in 1986 geboren in Dronten, waar ze inmiddels samenwoont met haar man en dochter. Naast het schrijven heeft ze nog een baan in Lelystad. Frank begon in 2014 met het schrijven van novelles, waaronder Brandend verlangen (ruim 10.000 exemplaren verkocht). Later stapte ze over op het schrijven van romans, waaronder #IkDateThuis over daten in coronatijd en het succesvolle Trammelant op Texel over bijkomen van een burnout tijdens een vakantie op Texel, welke de nummer één positie behaalde in verschillende e-bookverkoopkanalen en ook in de top tien belandde van meest geluisterde titels op StoryTel. Samen met Lizzie van den Ham schreef ze De Roadtrip van je leven en Het lied van mijn hart. Misser onder de mistletoe is haar vijfde roman.

Foto: Misser onder de mistletoe, de vijfde roman van Lily Frank

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code