Selecteer een pagina
Lokale Omroep Dronten: informatieavond 23 november

20 november 2023

Lokale Omroep Dronten: informatieavond 23 november

PERSBERICHT | Onlangs heeft de gemeente Dronten een nieuwe lokale omroep, dit in de vorm van Lokale Omroep Dronten. Omdat ze startend zijn, zijn ze actief op zoek naar vrijwilligers die willen bijdragen aan diverse activiteiten. Er zijn tal van rollen te vervullen: van het vastleggen van evenementen tot het creëren van nieuwsitems en radioprogramma’s. Ze zijn ook op zoek naar twee nieuwe bestuursleden die een plekje zullen innemen binnen de Flevo Media Stichting.

De missie van Lokale Omroep Dronten is helder: lokaal nieuws presenteren vanuit Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant op een aantrekkelijke, informatieve en educatieve manier. Dit doen ze via verschillende kanalen, waaronder internet, sociale media en hun eigen website. Naast het bieden van nieuws, willen ze samenwerkingen bevorderen met verschillende educatieve, culturele en informatieve instanties. Hoewel ze de ambitie hebben om binnen drie jaar enkele betaalde medewerkers in dienst te nemen, blijft de rol van de vrijwilliger van onschatbare waarde.

Voor iedereen die meer wil weten over de visie, doelen en plannen van Lokale Omroep Dronten, organiseert de omroep een informatieavond op 23 november om 19.30 uur in de Meerpaal. Hier zullen de achtergronden en ambities van de omroep worden besproken en is er ruimte voor interactie over hoe deze ambities gezamenlijk te verwezenlijken zijn.

Voor degenen die overwegen te komen: er staat koffie en thee klaar! Aanmelden voor deze informatieve avond kan via matchpointvrijwilligerswerk@meerpaal.nl.

Meer informatie over Lokale Omroep Dronten is beschikbaar op de website: www.lokaleomroepdronten.nl.

Foto: © Lokale Omroep Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code