Selecteer een pagina
Maak kennis met het cursusaanbod van De Meerpaal

13 september 2023

Maak kennis met het cursusaanbod van De Meerpaal

PERSBERICHT | De Meerpaal houdt van maandag 18 tot en met zaterdag 23 september Open Lesweek. Inwoners uit de gemeente Dronten van jong tot ouder maken tijdens deze week kennis met het cursusaanbod. Beleef plezier aan dans, muziek, theater en beeldende vorming.

Rondkijken, meedoen, aanmelden
Tijdens de Open Lesweek kijken Drontenaren rond in de lesruimtes en stellen vragen aan de docenten. Bij sommige lessen is het zelfs mogelijk om gelijk mee te doen. Bezoekers die geïnteresseerd zijn geworden, melden zich via de website van De Meerpaal aan voor een cursus. Het is daar ook mogelijk om eerst een proefles aan te vragen.

Meer zelfvertrouwen, minder stress
De Open Lesweek stelt bezoekers in staat om op een vrijblijvende manier te zoeken naar een nieuwe passie op het gebied van kunst. De Meerpaal vindt het belangrijk dat inwoners zich op creatief vlak ontwikkelen. Dat is onder meer goed voor het zelfvertrouwen en het verlaagt de kans op stress.

Programma
Meekijken, en in sommige gevallen meedoen, aan een of meerdere cursussen tijdens de Open Lesweek is gratis. Geïnteresseerden kunnen gewoon langskomen zonder zich vooraf aan te melden. Het complete programma is terug te vinden op de website: www.meerpaal.nl/openlesweek.

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code