Selecteer een pagina
Babydino Trixie

19 april 2024

Maffe Meivakantie in de FlevoMeer Bibliotheek!

PERSBERICHT | Nog even en de meivakantie staat weer voor de deur. Tijdens de vakantie zijn er in de bibliotheken van Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen weer vele leuke activiteiten voor de basisschooljeugd. Zo komt babydino Trixie naar Biddinghuizen, kun je je eigen game maken in Swifterbant en kruip je in de huid van onderzoeker tijdens ProefjesPret in Dronten. Genoeg te doen dus!

Babydino
Op maandag 6 mei komt babydino Trixie naar Biddinghuizen. Hoe tof! Deze levensechte dinopop kan knipperen, brullen en bewegen en is de perfecte manier om kinderen én volwassenen kennis te laten maken met de wereld van de dinosaurussen. Een geweldige ervaring voor jong en oud!

ProefjesPret
Voor de echte professor-in-de-dop organiseert de bieb op vrijdag 10 mei een middag vol toffe proefjes. Hou je van experimenteren en ben je een echte ontdekker? Meld je dan snel aan! Deze activiteit is geschikt voor nieuwsgierige kinderen van 8 tot 12 jaar.

Speurtocht
In alle drie vestigingen is gedurende de hele meivakantie een leuke speurtocht voor kinderen van 4-8 jaar. Aanmelding is niet vereist. De bibliotheek heeft voor alle basisschoolkinderen een divers aanbod aan activiteiten samengesteld, zo is er voor ieder wat wils. Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere wordt een kleine bijdrage gevraagd. Het hele programma, inclusief aanvangstijden, vind je op www.flevomeerbibliotheek.nl.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek – Babydino Trixie komt naar de bibliotheek in Biddinghuizen

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code