Selecteer een pagina
Administratief medewerker

30 maart 2023

Matchpoint Vrijwilligerswerk zoekt per direct administratief/secretarieel medewerker

PERSBERICHT | Matchpoint Vrijwilligerswerk zoekt voor een zorg organisatie in Dronten een administratief/secretarieel medewerker die bij voorkeur per direct beschikbaar is. In deze functie verricht je secretariële en administratieve werkzaamheden, ondersteun je de organisatie bij het werven van vrijwilligers, plan en organiseer je opleidingen en trainingen en houd je het kwaliteitssysteem bij. De tijdsinvestering is ongeveer 6-8 uur per week.

De werktijden kunnen naar wens worden vastgesteld. Belangrijk voor deze functie is een positieve instelling en het vertrouwelijk kunnen omgaan met gegevens. Heb je relevante ervaring en wil je die inzetten als vrijwilliger? Neem contact op met Matchpoint Vrijwilligerswerk van De Meerpaal in Dronten, tel. 0321- 388 777 of e-mail: matchpointvrijwilligerswerk@meerpaal.nl

De medewerkers van Matchpoint Vrijwilligerswerk zijn elke maandag tot en met vrijdag aanwezig op Het Serviceplein van De Meerpaal van 9.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 13.00-15.00 uur.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code