Selecteer een pagina
Dronten - Kop van het Ruim

2 december 2022

Meedenken en meedoen voor een fijn leven in de gemeente Dronten

PERSBERICHT | MeerSamen nodigt de inwoners van Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant uit om een bijdrage te leveren aan de inspiratiebijeenkomst op woensdagmiddag 14 december in het Grand Café van De Meerpaal.

Via verschillende inspraakmogelijkheden worden al veel ideeën opgehaald over de toekomstige inrichting van de samenleving in de gemeente Dronten. Tijdens de inspiratiebijeenkomst op 14 december richten we ons juist op de korte(re) termijn. Waar wringt de schoen het meest als het gaat om zorg, welzijn en wonen? Waar zijn verbeteringen snel te behalen en wie kunnen en willen daarbij een rol spelen?

Tijdens deze bijeenkomst kunnen deelnemers hun dromen delen, vragen stellen en ideeën opperen. Dit alles met het oog op een fijn(er) leven in de gemeente Dronten. Iedereen is welkom en elke inbreng is waardevol. Een gespreksleider helpt ons om alle ideeën zo helder mogelijk te omschrijven waarna we direct in januari met een aantal ideeën aan de slag gaan. We willen snel resultaten bereiken. Samen met u als inwoner.

De bijeenkomst begint om 15.30 uur; de koffie staat klaar vanaf 15.00 uur.

LET OP!
Aanmelden is dringend gewenst. Neem contact met Yvon Bus van MeerSamen via 06 55 14 88 15 of mail yb@meersamen.nu.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code