Selecteer een pagina
Meet-U(P) voor ondernemers op 5 juli 2023

30 juni 2023

Meet-U(P) voor ondernemers op 5 juli 2023

PERSBERICHT | Op 5 juli 2023 zijn alle ondernemers in gemeente Dronten welkom op de Meet-U(P) over ondernemerschap, subsidies en fondsen. Tijdens een interactieve bijeenkomst in De Meerpaal in Dronten geven verschillende organisaties pitches en neemt Erik Wegewijs de deelnemers mee in zijn ervaringen met (persoonlijk) leiderschap en veerkracht. De bijeenkomst is een initiatief van de gemeente Dronten en heeft als doel ondernemers in korte tijd bij te praten over de financiële kansen die beschikbaar zijn om maximaal invulling te geven aan ondernemerschap.

Spreker met ervaring
Erik Wegewijs is ondernemer, Drontenaar en hoofdinstructeur in het televisieprogramma Special Forces Vips. Hij is een inspirerend spreker en spreekt over hoe je het maximale uit mens en organisatie kunt halen. Wethouder Siert Jan Lap – die de bijeenkomst opent – nodigt alle ondernemers uit zich aan te melden, ook ZZP’ers: “Er zijn veel mooie subsidies en mogelijkheden beschikbaar. Van ondernemen in het buitenland tot het opleiden van je personeel. Lang niet iedereen heeft alle kansen in beeld. Zeker in deze tijd – die niet voor iedereen even makkelijk is – is het de moeite waard je er wel in te verdiepen.”

Pitches
Onderdeel van de bijeenkomst zijn centrale pitches van onder andere Energie Expertisecentrum Flevoland, Geldfit Zakelijk, Horizon Flevoland, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Schakelteam, Upgrade jezelf regio Zwolle en het Zelfstandigenloket Flevoland. Aansluitend is er een informatie- en netwerkborrel met stands van de verschillende deelnemers waar op individueel informatie gedeeld wordt.

Aanmelden
De Meet-U(P) is op woensdag 5 juli 2023, van 19.00 tot 22.30 uur en vindt plaats in De Meerpaal in Dronten. Meer informatie en aanmelden kan via dronten.nl/kansenvoorondernemers. De toegang is gratis.

Foto: © Gemeente Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code