Selecteer een pagina
Met al je vragen kun je terecht bij het Biebcafé

25 januari 2023

Met al je vragen kun je terecht bij het Biebcafé

PERSBERICHT | Afgelopen januari 2023 is FlevoMeer Bibliotheek Dronten gestart met het biebcafé in de Regenboog. Heb je vragen over e-boeken of luisterboeken, taalvragen of zoek je hulp op digitaal gebied? Wij zijn er om je verder te helpen. Medewerkers zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wanneer?
Het Biebcafé is geopend op woensdag 8 februari en 8 maart. We zitten dan van 10.00 tot 11.30 uur aan de leestafel in de Regenboog.

Advies op maat
Kom je naar het Biebcafé dan krijg je advies op maat. Iedere vraag en uitgangspunt vraagt namelijk om een andere aanpak. Wel is het belangrijk om zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Heb je bijvoorbeeld een vraag over e-boeken, neem dan je tablet/e-reader, inloggegevens en bibliotheekpas mee. Liever meer informatie over luisterboeken? Ook dan is het handig om de bibliotheekpas, telefoon of tablet mee te nemen.
Naast vragen over de Bibliotheek, helpen wij je ook met vragen over de overheid. Denk aan het verlengen van een rijbewijs, het aanmaken van Digi-D of het regelen van zorg. Samen kijken we welke overheidsinstantie je verder kan helpen.

Leer wat jij wilt leren
Je kunt ook bij het Biebcafé terecht als je graag iets wilt leren. Denk aan het schrijven van een e-mail, nepmails herkennen of het zoeken op het internet. Kom langs met jouw leervraag en wij helpen je verder.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code