Selecteer een pagina
Mevrouw Van der Schouw Beste Buur van Dronten

9 februari 2024

Mevrouw Van der Schouw Beste Buur van Dronten

PERSBERICHT | Mevrouw Van der Schouw werd gisteren uitgeroepen tot Beste Buur van Dronten 2023! Ze werd in het zonnetje gezet door MDF Buurtbemiddeling, Oost Flevoland Woondiensten (OFW) en Samen Actief van de gemeente Dronten. Wethouder Peter Duvekot, Nathalie Crone (manager Klant van OFW) en Herma Hofmeijer, directeur bestuurder van Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland, reikten de prijs uit: een 3-gangendiner voor twee personen, geschonken door restaurant Moellies uit Dronten.

Volgens de aandrager is mevrouw Van der Schouw dé beste buur die je maar kan wensen. Ze is al jarenlang erg actief in de buurt, betrekt iedereen, organiseert leuke ontmoetingen en activiteiten en biedt iedereen hulp aan. Zelf vindt ze dit doodnormaal! Doordat ze de contacten met mensen legt is ze echt de verbinder in de buurt.

Andere genomineerden
Tijdens de uitreiking op woensdagavond kwamen alle genomineerden gezellig bij elkaar in het huis van de Gemeente Dronten. Ze werden persoonlijk toegesproken door hun buur en verrast met een lekker pakketje Flevosap. Alle genomineerden en dus superburen die zich allemaal stuk voor stuk belangenloos inzetten voor hun buurt zijn:
– Lilanne van Buuren
– Harry en Gerie de Jong
– Jan en Lies van de Meer
– Ingrid en Hans Kramps

Verkiezing Beste Buur van Dronten
Voor de achtste keer organiseerden MDF Buurtbemiddeling, Oost Flevoland Woondiensten (OFW) en Samen Actief van de gemeente Dronten de verkiezing “Beste Buur van Dronten”. “We zetten buren die weleens extra waardering mogen krijgen graag in het zonnetje”. Want een goede buur is onbetaalbaar.

Foto: © MDF

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code