Selecteer een pagina
Nieuw in Dronten: doortrainen tijdens de Zomer Academy

10 juli 2024

Nieuw in Dronten: doortrainen tijdens de Zomer Academy

PERSBERICHT | De Zomer Academy biedt kinderen van 9 t/m 15 jaar leuke trainingssessies, deskundige begeleiding en een omgeving waarin sporters kunnen groeien en van elkaar kunnen leren.

Bij WS Training zijn we altijd op zoek naar manieren om sporters in de omgeving van de gemeente Dronten te helpen hun volledige potentieel te bereiken en onze Zomer Academy is daarop geen uitzondering.

Of je nu een jonge sporter bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen, of een team dat zich optimaal wil voorbereiden op het nieuwe seizoen, de Zomer Academy biedt voor ieder uitkomst. Er wordt rekening gehouden met vakanties. Daarom is het mogelijk om te selecteren welke weken je komt trainen en welke niet.

De Zomer Academy is een initiatief van WS Training in samenwerking met LB AthleteWorks en biedt professionele trainingen onder leiding van ervaren coaches, persoonlijke aandacht door te trainen in kleine groepen voor maximale begeleiding en veelzijdige ontwikkeling. De focus ligt op looptechniek, snelheid en kracht.

Uniek en aanvullend
Wat dit programma zo mooi maakt is dat kinderen met verschillende sportachtergronden, zoals voetbal, atletiek of hockey, bij elkaar gebracht worden en van elkaar kunnen leren. De Zomer Academy heeft als doel om een aanvulling te zijn voor sporters en de lokale sportaanbieders.

Benieuwd naar meer informatie over de Zomer Academy en de inschrijvingsmogelijkheden? Meer informatie is te vinden op www.wstraining.nl/zomer-academy.

Foto: © WS Training

Zomer Academy

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code