Selecteer een pagina
Nog 10 dagen om kans te maken op Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland

4 juni 2024

Nog 10 dagen om kans te maken op Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland

PERSBERICHT | Inwoners van Flevoland hebben tot vrijdag 14 juni de tijd om een creatief idee in te dienen en kans te maken op de Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland. Het creatieve idee moet als doel hebben om de kwaliteit van de ruimte en het landschap in Flevoland mooier te maken. De hoofdprijs is een bedrag van €15.000 om het idee te realiseren. 

Flevoland bruist van de creatieve ideeën
Het is de derde keer dat provincie Flevoland de Vernieuwende Initiatief Prijs Flevoland organiseert. Jan de Reus, gedeputeerde: “Samen maken we Flevoland mooier. Dat doet de provincie door nauw samen te werken met gemeenten. Maar ook door inwoners te stimuleren een eigen, uniek stempel te zetten op hun woonomgeving. Flevoland bruist van de innovatieve ideeën. Dat laten de plannen van de vorige winnaars van de VIP Flevoland duidelijk zien. Stuur jouw idee in. En wie weet feliciteer ik jou dan in november als winnaar van de “VIP 2024”.

Inzenden ideeën
In de afgelopen weken zijn al verschillende innovatieve ideeën ingestuurd. Ook tijdens de informatiebijeenkomst in april lieten verschillende geïnteresseerden weten nog te broeden op een creatief idee. Ideeën kunnen worden ingezonden via www.vipflevoland.nl. De bekendmaking van de drie genomineerden is op 5 juli 2024.

Foto: © Provincie Flevoland

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code