Selecteer een pagina
NVA-informatiepunt

16 januari 2024

NVA-informatiepunt in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

PERSBERICHT | Wil je van ervaringsdeskundigen meer leren over autisme? Heb jij in je omgeving te maken met iemand met autisme en heb je vragen over school, sport of hulpverlening? Stel dan jouw vragen aan de vrijwilligers van de Nederlandse Vereniging voor Autisme.

Inloopspreekuur
De vrijwilligers zijn op dinsdag 23 januari van 10.00 tot 11.30 uur aanwezig in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. De eerstvolgende spreekuren zijn op 6 februari en 5 maart. Je hoeft geen afspraak te maken en de entree is gratis. De vrijwilligers vanuit NVA hebben in hun persoonlijke leven en/of hun werk dagelijks te maken met autisme. Als je meer wilt weten over het autistisch spectrum of alleen op zoek bent naar een luisterend oor, ben je van harte welkom.

Meer informatie
Een NVA-locatie is een regionaal informatie- en documentatiecentrum rond autisme. Deze locaties worden bemenst door ervaringsdeskundige vrijwilligers. Zij zetten zich in voor mensen met autisme en hun naasten. De vrijwilligers hebben allemaal een basistraining gevolgd en worden regelmatig bijgeschoold. Kijk op NVA locatie Flevoland voor meer informatie. Voor vragen kan je een e-mail sturen naar: nva.dronten@autisme.nl

Foto: © Nederlandse Vereniging voor Autisme

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code