Selecteer een pagina
Odd Fellows Dronten organiseert bridgedrive voor Hospice

12 oktober 2023

Odd Fellows Dronten organiseert bridgedrive voor Hospice

PERSBERICHT | Op zaterdagmiddag 25 november a.s. kunnen bridgeliefhebbers meedoen aan een bridgedrive in het Denksportcentrum in Dronten. De gehele opbrengst gaat naar het Dronter Hospice. De drive is een jaarlijkse traditie en wordt georganiseerd door de Odd Fellows en de Algemene Bridge Club Dronten.

Vanaf 12.30 uur is de ontvangst en om 13.30 uur starten we met de drive onder leiding van de Algemene Bridge Club. Net als in voorgaande jaren, bridgen de deelnemers topintegraal. Bij voldoende deelname wordt er naast een lijn voor verenigingsbridgers ook een lijn gevormd voor thuis – en beginnende bridgers. De bridgers spelen deze middag 24 spellen. De kosten bedragen €. 27,50 per paar.

Er is plaats voor 52 paren. Meld u snel aan, zodat we als spelers een mooi bedrag kunnen overhandigen aan het Hospice. Naast betaalde krachten, werken er in het Hospice circa 100 vrijwilligers. Om deze unieke voorziening in stand te houden, heeft zij jaarlijks ruim € 30.000,- nodig aan giften etc. Graag dragen we met deze bridgedrive daar een steentje aan bij. De kosten van de bridgedrive nemen de Odd Fellows daarom voor hun rekening.

Bent u of kent u een bridger? Doe dan mee aan deze gezellige middag voor het goede doel en geef u per paar op bij Karen Hoogendoorn via bridgeoddfellows@gmail.com Fijn als u, indien van toepassing, uw NBB-lidnummers kunt vermelden.

Foto: © Wim Hijink

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code