Selecteer een pagina
Ontdek het Voorjaar in het Torenbosje!

12 april 2023

Ontdek het Voorjaar in het Torenbosje!

PERSBERICHT | Vanaf 7 april is er 7 weken lang een nieuwe speurtocht in het Torenbosje. Het thema is: Voorjaar! Leer kijken en zoeken naar het voorjaar! Hoe zie je dat het voorjaar is? De speurtocht is 1,5 km lang en bewegwijzerd en voert door het Torenbosje. Het is een prachtige manier om als gezin met kinderen of grootouders eens heerlijk naar buiten te gaan.

Naast deze ontdekkingsspeurtocht is er nog veel meer te doen! Het Torenbosje is immers 7 hectare groot en ontwikkeld tot een recreatief en educatief knooppunt. Er zijn 4 picknickbanken, een groot speelveld met waterpomp, zonneheuvels, een huttenbouwplaats en leuke afwisselende struinpaadjes. Kortom genoeg mogelijkheden voor een leuk uitje!

Het Torenbosje ligt tijdens de Tulpenroute zowel aan de fiets- als de autoroute. Het is dan mooi te combineren en als tussenstop te gebruiken.
De uitleenformulieren met de route voor de speurtocht bevinden zich in een kastje op de Parkeerplaats op de hoek Elburgerweg/Oudebosweg te Dronten. De speurtocht is ook te downloaden via www.torenbosje.nl/speurtocht.

Meer informatie over het Torenbosje op de website www.torenbosje.nl.

Foto: © het Torenbisje – De foto is gemaakt 2 jaar geleden tijdens de start van de vorige (permanente) speurtocht in het Torenbosje

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code