Selecteer een pagina
Ontmoeten, inspiratie opdoen en dansen tijdens Dag van de Ouderen

26 september 2023

Ontmoeten, inspiratie opdoen en dansen tijdens Dag van de Ouderen

PERSBERICHT | De Meerpaal organiseert in het kader van Dag van de Ouderen op woensdag 4 oktober allerlei activiteiten voor senioren. De dag begint om 13.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Ontmoeten, informeren en dansen
De senioren ontmoeten elkaar en winnen informatie in over welzijn en leuke activiteiten tijdens een informatiemarkt. Daarna komen ze in beweging tijdens Het Danspaleis. De ouderen dansen op muziek uit hun tijd. Ouderen die geen zin hebben om te dansen, genieten langs de dansvloer van de herkenbare muziek.

Meedoen in de samenleving
De Meerpaal organiseert de Dag van de Ouderen om inwoners in deze doelgroep zo goed mogelijk mee te laten doen in de samenleving. De contacten die ze opdoen kan eenzaamheid tegengaan. Verder willen we de ouderen een leuke dag bezorgen, waarbij ontspanning en bewegen voorop staan.

Bezoek de Dag van de Ouderen
Voor de Dag van de Ouderen hoef je je niet aan te melden. Een bezoekje aan de informatiemarkt en meedoen aan Het Danspaleis is beide gratis. De Meerpaal organiseert dit evenement samen met Het Danspaleis, Vraagelkaar, MeerSamen en de gemeente Dronten.

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code