Selecteer een pagina
Instructiemiddag 2022 Onze Dorpskwis

20 februari 2023

Onze Dorpskwis start 26 februari met de instructiemiddag

PERSBERICHT | Voor de teams en andere belangstellenden wordt op zondagmiddag 26 februari de instructiemiddag gehouden in De Meerpaal. De aanvang is 13.00 uur en ook de mensen die mee willen doen maar geen team kunnen vormen zijn van harte welkom. Misschien kunnen zij aanhaken bij bestaande teams, of alsnog een team formeren. Dit is de laatste kans om je in te schrijven!

Op de instructiemiddag worden ook de nieuwe elementen in de kwis toegelicht. Dat gaat dan bijvoorbeeld over het eerder (om 15.00 uur) digitaal beschikbaar komen van de categorie ‘Voor de kinderen’ en de buitenvragen. Nieuw is ook een speciale prijs die is ingesteld om alle teams de kans te geven een geldprijs voor het goede doel te winnen. Daarbij is de eindscore niet leidinggevend. Ongewijzigd blijft het uitgeven op 18 maart van het volledige kwisboek om 18.30 uur in De Meerpaal en het inlevermoment is 23.00 uur voor Dronten en 23.15 uur voor Biddinghuizen en Swifterbant.

Uiteraard is er op de instructiemiddag gelegenheid om vragen te stellen en krijgen de teams een enveloppe met o.a. de Joker. De organisatie is er klaar voor, dus teams wees scherp!

Tot slot: feestelijke prijsuitreiking is op zaterdag 15 april, in de theaterzaal van De Meerpaal.

Meer informatie is te vinden op de website: www.onzedorpskwis.nl

Foto: © Onze Dorpskwis – Instructiemiddag 2022

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code