Selecteer een pagina
Ontmoetingspark Buiten

9 januari 2024

Ook in 2024 ‘Gezondheid en leefstijl’ in Ontmoetingspark Buiten!

PERSBERICHT | Na het grote succes van vorig jaar gaat Ontmoetingspark Buiten! ook in 2024 door met de informatieavonden over Gezondheid & Leefstijl. Deze informatieavonden zijn altijd op de laatste dinsdagavond van de maand. De avond is gratis, dit wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds. De onderwerpen hebben te maken met gezondheid en leefstijl.

Op dinsdag 30 januari zal Elise van Heerde uit Kampen, van Lotus ruimt op, een interactieve avond verzorgen. Een opgeruimd huis helpt voor meer rust ruimte en overzicht, maar hoe kun je dit inpassen in je leefstijl. Opruimen kan iedereen, maar is dit ook zo? Aan de hand van voorbeelden neemt Elise ons mee door het hele huis. Elise werkt als opruimcoach voor gemeentes (WMO) en particulieren thuis.

De avond start dinsdag 30 januari om 19:30 uur in het theehuis van Ontmoetingspark Buiten! aan de Dukdalf 2. Door de beperkte ruimte in het Theehuis is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via mail aanmelden@ontmoetingsparkbuiten.nl of telefonisch 062 337 9970

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code