Selecteer een pagina
Op bussafari naar de Veluwe met MeerSamen

23 augustus 2023

Op bussafari naar de Veluwe met MeerSamen

PERSBERICHT | Op donderdag 7 september organiseren MeerSamen en Márion-Reizen een bussafari naar de Veluwe. De tocht voert langs gezellige dorpjes, mooie natuur en plekken waar wild zich vaak laat zien. In Epe is een pannenkoekenstop. De trip is gratis en vol (50 personen) is vol.

Het idee voor de bussafari ontstond toen onlangs het activiteitenprogramma van de MeerSamen Zomerweken bekend werd gemaakt via de lokale media. Menno Braker van Márion-Reizen kreeg een goed gevoel bij dit initiatief en zag wel mogelijkheden om met zijn busbedrijf een leuke activiteit te organiseren. Hij zocht contact met Yvon Bus, bestuurslid van MeerSamen en het idee voor de bussafari was geboren. “Ik vond het een geweldig plan”, zegt Bus. “Ik zag die rondrit over de Veluwe meteen zitten. Het is mooi dat lokale ondernemers een bijdrage willen leveren aan onze activiteiten. En nog kosteloos ook. Dat zien wij graag.”

Gezellige dorpjes
De bussafari vertrekt donderdagmiddag 7 september om 16 uur bij de Ark aan de Oost 54 in Dronten. Menno Braker van Márion-Reizen rijdt de bus hoogstpersoonlijk langs de gezellige dorpjes en de mooie natuur van de Veluwe. Ook stopt hij op plekken waar je vaak wild (bijv. everzwijnen of edelherten) kunt zien. “Maar ik kan natuurlijk niks garanderen”, lacht Braker. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten; in de Ossenstal in Epe krijgen de deelnemers een pannenkoekenmaaltijd aangeboden. Omstreeks 21 uur is de bus weer in Dronten.

Vol is vol
Deelname aan de bussafari is gratis. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 september bij Yvon Bus van MeerSamen via mail yb@meersamen.nu of via WhatsApp / telefonisch op 06-55148815. Deelnemers met een rollator zijn ook welkom.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code