Selecteer een pagina
Opgroeicafé gaat in meivakantie op pad naar Het Grote Kabouterbos

19 april 2023

Opgroeicafé gaat in meivakantie op pad naar Het Grote Kabouterbos

PERSBERICHT | Dinsdag 25 april, in de meivakantie, trekt het Opgroeicafé eropuit naar Het Grote Kabouterbos aan de Roggebotweg in Dronten. Ouders en verzorgers van kinderen tot 4 jaar zijn daar van 10.00 uur tot 11.30 uur welkom. Kinderen kunnen ravotten en spelen in de speeltuin of het kabouterpad lopen, terwijl de volwassenen een gezellig koffiemoment hebben. De locatie is goed bereikbaar per auto en fiets. Gezamenlijk erheen fietsen kan ook. Vertrek om 9.15 uur vanaf het Meerpaalplein.

Gratis deelname, wel aanmelden
Aanmelden voor deze activiteit kan t/m 20 april via birthe.vanderwilt@meerpaal.nl. Er is beperkt plek. Deelname is gratis, inclusief een consumptie.

Het Opgroeicafé van De Meerpaal is een plek waar ouders/opvoeders van kinderen in de leeftijd tot 4 jaar elkaar ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee. Normaliter vindt het Opgroeicafé elke tweede en vierde dinsdag van de maand plaats in FlevoMeer Bibliotheek Dronten, maar in de meivakantie dus in Het Grote Kabouterbos.

Foto: © Opgroeicafé

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code