Selecteer een pagina
OV-ambassadeurs aanwezig in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

21 september 2022

OV-ambassadeurs aanwezig in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Maandelijks inloopspreekuur voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer

PERSBERICHT | Op woensdag 5 oktober zijn er van 10.00 tot 11.30 uur OV-ambassadeurs aanwezig in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Zij weten alles over het reizen met het openbaar vervoer. Stel hier jouw vragen over onder andere het reizen met de bus, trein, abonnementen en reisschema’s.

Advies op maat
Tijdens het inloopspreekuur krijg je antwoord op al jouw vragen over het reizen met het openbaar vervoer. Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij? De OV-ambassadeurs geven graag advies op maat. Ook laten ze stap voor stap op de computer zien waar en hoe je een reis kunt plannen. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers, senior en ervaren OV-gebruikers, die andere senioren wegwijs maken in het openbaar vervoer.

Meer informatie
De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Naast inloopspreekuren organiseren zij ook informatiebijeenkomsten en proefreizen. Kijk op www.ervaarhetov.nl. voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen kunt u bellen met 038-4540130, of een e-mail sturen naar: ovambassadeur@ervaarhetov.nl.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code