Selecteer een pagina
OWSVD, de duikvereniging van Dronten, groeit weer

24 oktober 2023

OWSVD, de duikvereniging van Dronten, groeit weer

PERSBERICHT | OWSVD liep de laatste jaren terug in ledenaantal. Een van de redenen hiervan was de coronapandemie. Daarom hebben de leden afgelopen maanden ingezet op promotie van de vereniging en de duiksport.

Dit werd o.a. gedaan met een duiktank op het Meerpaalplein, een duikclinic in het buitenzwembad van Swifterbant en proefduiken in het binnenzwembad. En met resultaat. Want na de laatste actie, waarbij rond de twintig belangstellenden een introduik zijn komen maken in zwembad Aat de Jonge in Dronten, hebben zich al 12 nieuwe leden aangemeld.  Een aantal hiervan hebben al een duikbrevet, maar het merendeel wil deze in het komende seizoen gaan halen. Naast volwassenen zijn ook drie kinderen lid geworden en zij zullen mee gaan trainen met de Scubadoe, de jeugdafdeling van OWSVD.

Duikinstructeurs gezocht
Op dit moment heeft OWSVD vier instructeurs en drie duikbegeleiders, die zich allemaal vrijwillig inzetten. Om verdere groei van het ledenaantal mogelijk te maken, zoekt de vereniging nu naar duikinstructeurs.

In 2024 viert OWSVD haar 40-jarig jubileum en de vereniging hoopt in dit jaar toe te groeien naar ongeveer 65 leden. Met de vele feestelijke activiteiten die in dit jubileumjaar op het programma staan wil OWSVD de bekendheid met de duiksport in de regio bevorderen.

Foto: © OWSVD

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code