Selecteer een pagina
Pensionado's zoekt gepensioneerden voor fruitplukprogramma

10 juli 2023

Pensionado’s zoekt gepensioneerden voor fruitplukprogramma

PERSBERICHT | De Pensionado’s, een toonaangevend bedrijf op het gebied van doorwerken door gepensioneerden, kondigt vandaag aan dat ze gepensioneerden zoeken die actief willen zijn als fruitplukkers in september. Dit innovatieve initiatief biedt gepensioneerden uit de regio een unieke kans om betrokken te zijn bij tijdelijk werk en een waardevolle bijdrage te leveren aan de agrarische sector.

Het plukken van appels en peren, dat vroeger voornamelijk door huisvrouwen werd gedaan en tegenwoordig vooral door arbeidsmigranten, is een belangrijk onderdeel van de oogsttijd. Echter, de inzet van arbeidsmigranten brengt uitdagingen met zich mee, met name op het gebied van huisvesting. De Pensionado’s ziet dit als een kans om gepensioneerden uit de regio te betrekken, aangezien zij niet afhankelijk zijn van huisvesting en zeer gemotiveerd zijn om actief te blijven.

“We willen graag gepensioneerden uit de regio uitnodigen om deel te nemen aan ons fruitplukprogramma”, verklaarde Cor Spronk, directeur van De Pensionado’s. “De inzet van gepensioneerden is van onschatbare waarde, en we geloven dat ze een belangrijke rol kunnen spelen bij het succes van onze oogstperiode. We moedigen gepensioneerden aan om zich vanaf nu bij ons te melden.”

Het fruitplukprogramma van De Pensionado’s zal van start gaan in september en biedt gepensioneerden een unieke mogelijkheid om buiten actief bezig te zijn bij één of meerdere fruittelers in Dronten en omgeving. Gepensioneerden kunnen kiezen om 5 halve dagen per week te plukken of twee of drie hele dagen per week. Het bedrijf zal zorgen voor de benodigde ondersteuning, zodat de gepensioneerden goed voorbereid zijn op het werk. Bovendien wordt er een gezellige en sociale werkomgeving gecreëerd, waarin de gepensioneerden nieuwe mensen kunnen ontmoeten en kunnen genieten van de frisse buitenlucht.

Gepensioneerden die geïnteresseerd zijn in het fruitplukprogramma kunnen zich vanaf nu melden bij De Pensionado’s. Cor Spronk, directeur van De Pensionado’s, moedigt geïnteresseerden aan om contact op te nemen. “We kijken er naar uit om gepensioneerden te verwelkomen in ons team”, aldus Spronk. “Dit is een geweldige kans om betrokken te zijn bij een waardevol en lonend werk in de landbouwsector.”

Meer informatie over het bedrijf en het fruitplukprogramma is te vinden op de website www.depensionados.nl.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code