Selecteer een pagina
Peuterdans weer van start

13 september 2023

Peuterdans weer van start

PERSBERICHT | Dansschool De Meerpaal start weer met de korte cursussen peuterdans. Deze cursussen zijn bedoeld voor enthousiaste jongens en meisjes in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar die graag bewegen op muziek.

Lichaams- en ruimtebesef
Peuterdans laat peuters spelenderwijs kennismaken met dans. Er wordt gewerkt aan lichaams- en ruimtebesef door te zingen, veel te herhalen en samen te ontdekken hoe je in relatie tot geluiden en muziek in een ruimte kunt bewegen en dansen. Dansen helpt peuters ook bij het ontwikkelen van hun motoriek.

Kijklessen
Peuterdans wordt gegeven in een korte cursus van 10 lessen van elk 45 minuten. De eerste les heeft een openbaar karakter waar men kennismaakt. De laatste les is ook openbaar. De ouders/verzorgers en grootouders bekijken dan de vorderingen van hun (klein)kind.

Wanneer?
Peuterdans is vanaf de laatste week van september elke dinsdag van 15.00 tot 15.45 uur en
zaterdag van 9.00 tot 9.45 uur. De lessen worden gegeven in dansstudio/lokaal 17 in De Meerpaal.

Maak eerst gratis kennis met Peuterdans
Tijdens de Open Lesweek proberen kinderen Peuterdans gratis uit. Kom in deze week vrijblijvend langs op dinsdag 19 september of zaterdag 23 september op eerdergenoemde tijdtippen. Deze proeflessen zijn dan, net als de reguliere, in dansstudio/lokaal 17.

Gelijk aanmelden
Wil je jouw kind gelijk aanmelden voor Peuterdans, ga dan naar de website www.meerpaal.nl/cursus. Op deze pagina staan ook de andere cursussen van De Meerpaal.

Foto: © De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code