Selecteer een pagina
Polderfest

20 juni 2023

Polderfest 2023 pakt dit jaar groter uit dan ooit!

PERSBERICHT | Met maar liefst drie area’s, een foodcourt, lichtshow en een afsluitend vuurwerkspektakel is het Polderfest dit jaar nóg groter dan voorgaande jaren. “We zijn een kwaliteitsfeest met festivalvibes,” vertelt medeoprichter en organisator Mark Zonderland.

De 11e editie van het festival kent een indrukwekkende line-up en start dit jaar al in de middag. Zo kunnen festivalgangers nóg langer genieten van hun favoriete bands en artiesten. De organisatie verwacht zo’n 3500 tot 5000 bezoekers voor het evenement dat op zaterdag 1 juli plaatsvindt.

Bomvol programma
Voor wie graag een lange festivaldag beleeft; dit jaar barst het feest om 14.00 uur al los. Samen met je vrienden geniet je van een heerlijk middagprogramma bomvol entertainment, smaakvolle (verantwoorde) bites en het lekkerste speciaal bier van brouwerijen uit de regio. Mark: “Ook voor jonge ouders is dit middagprogramma een aanrader. Ze hoeven geen oppas te regelen voor een bezoek aan het festival, maar nemen de kinderen gewoon mee!”

Bekende bands, grote namen
Wat betreft het avondprogramma overtreffen de initiatiefnemers zichzelf ook dit jaar weer. Met bekende namen als Outsiders, STUK, Mooi Wark, $hirak, Ammar en vele andere artiesten is de line-up wederom groots en divers. De optredens vinden plaats op drie verschillende podia, met ieder een eigen genre. “Er is voor elk wat wils en daarmee zetten we écht iets unieks neer voor jongeren uit Flevoland én ver daarbuiten.” De ticketverkoop is inmiddels gestart. Op www.polderfest.nl of via Ticketmaster kies je uit een middag-, avond- of combiticket.

Bij feest hoort vuurwerk
Dat de organisatie wel weet hoe je een goed feestje bouwt, is te zien in de sfeerfilm op de kersverse website. “Vorig jaar was geweldig, maar dit jaar wordt waanzinnig! Daarom hebben we onze licht- en lasershow uitgebreid met een sensationele vuurwerkshow. Organisatorisch een hele klus, maar daar krijgen we alle hulp bij vanuit de gemeente”.

Groeien doe je samen
Waar veel evenementen maar moeilijk lijken te herstellen van de coronajaren, is Polderfest de laatste jaren juist alleen maar gegroeid. Dit dankzij de tomeloze inzet van de organisatie en de ondersteuning van de gemeente en Dronten Geeft Je De Ruimte (DGJDR). “We hebben hier de ruimte én krijgen die ook. Zo houdt de gemeente het festivalterrein (de Kromme Rijn) de komende jaren beschikbaar en denkt ze mee over procedures, omleidingen en calamiteiten oefeningen.
Daarnaast helpt de gemeente ons om nog professioneler te worden, zodat we kunnen uitgroeien tot een meerdaags evenement. In Dronten werken we samen om onze ambities waar te maken,” aldus de organisatie.

Win gratis tickets
DGJDR heeft ook een social media campagne opgezet waarmee tien keer twee tickets zijn te winnen. Wil je kans maken op gratis toegangskaarten voor dit te gekke festival? Bezoek dan vanaf deze week de Facebook- of Instagram account van DGJDR.

Foto: © Sjors Evers – Polderfest

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code