Selecteer een pagina
Polderfest 2024 pakt grootser uit dan ooit

21 juni 2024

Polderfest 2024 pakt grootser uit dan ooit

PERSBERICHT | Met maar liefst drie area’s, een foodcourt, speciaalbierfest, lichtshow, kinderprogramma, zweefmolen en een afsluitend vuurwerkspektakel is het Polderfest dit jaar nóg groter dan voorgaande jaren. “We blijven onszelf ieder jaar uitdagen!” vertelt medeoprichter en organisator Mark Zonderland.

De 12e editie van het festival kent een indrukwekkende line-up en start dit jaar al in de middag. Zo kunnen festivalgangers nóg langer genieten van hun favoriete bands en artiesten. De organisatie verwacht zo’n 3500 bezoekers op het evenement dat op zaterdag 6 juli plaatsvindt.

Bomvol programma
Voor wie graag een lange festivaldag beleeft; dit jaar barst het feest om 14.00 uur al los. Samen met je vrienden geniet je van een heerlijk middagprogramma bomvol goede artiesten, foodtrucks en het lekkerste speciaal bier uit de regio. Mark: “Ook voor jonge ouders is dit middagprogramma een aanrader. Dit jaar heeft Polderfest een middagprogramma met Paw Patrol meet & greet, Buurman & Buurman ‘Grote Klusshow’ & Kidspop met Monique Smit. Ook is er een heus springkussenland en een enorme zweefmolen. En kinderen onder de 12 jaar mogen overdag gratis naar binnen!

Bekende bands, grote namen
Wat betreft de line up overtreft deze editie wederom de vorige jaren. Met bekende namen als La Fuente, Altijd Larstig & Rob Gasd’rop, Harrie Snijders, René Karst, Frans Duijts, Ancora, Beatcrooks en vele andere artiesten is de line-up wederom groots en divers. De optredens vinden plaats op verschillende podia, met ieder een eigen genre. “We proberen een breed publiek aan te spreken en mensen samen te brengen.” Naast de grote podia is er dit jaar ook een heuse Rainbow Rave Cave, waar je net een tandje harder kan gaan. De ticketverkoop is inmiddels gestart. Op www.polderfest.nl of via Ticketmaster kies je uit een middag-, avond- of dagticket.

Grote eindshow
Dat de organisatie wel weet hoe je een goed feestje bouwt weten we inmiddels. “Wij proberen het evenement ieder jaar weer naar een hoger niveau te tillen!”. Dit jaar nemen we dat wel heel letterlijk, door een mainstage te bouwen van 26 meter hoog. Daarmee wordt onze licht-, laser en vuurwerkshow nog mooier. Het opbouwen vergt veel van ons en de rest van de vrijwilligers, maar wij doen het graag om zo ons steentje bij te dragen aan de gemeente.

Het blijft hard werken
Dit dankzij de tomeloze inzet van de organisatie, de vele vrijwilligers, provincie, de gemeente Dronten en de vele sponsoren blijft het evenement groeien en wordt het weer helemaal anders dan alle voorgaande jaren. “Een jaartje rustig aan doen zat er wederom niet in, omdat we enkele weken geleden noodgedwongen moesten uitwijken naar het grasveld aan de andere kant van de weg”. Het natte weer van afgelopen najaar maakte het bestaande terrein te drassig en slecht om dit jaar goed te gebruiken. Gelukkig is de crew ervaren en flexibel genoeg, waardoor ook deze uitdagingen snel opgelost worden.

Mis Polderfest Festival niet
Wil je meer weten over dit te gekke festival? Bezoek dan de Facebook- of Instagram account van Polderfest, of kijk op www.Polderfest.nl.

Foto: © Polderfest

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code