Selecteer een pagina
Politie Dronten zoekt getuigen na explosie in woning

18 juli 2023

Politie Dronten zoekt getuigen na explosie in woning

PERSBERICHT | Op zondagavond 16 juli, omstreeks 22.30 uur, heeft er op de Kampanje 5 in Dronten een explosie plaatsgevonden. Mogelijk is er een explosief naar de woning gegooid door een persoon. Na de explosie ontstond een brand. Bij de explosie en brand is niemand gewond geraakt. Er waren geen bewoners in de woning aanwezig. Bij de explosie is wel schade ontstaan aan de woning, zo sneuvelde o.a. de ruit aan de voorzijde van de woning.

Wij zijn opzoek naar getuigen van dit incident. Heeft u zelf iets gezien wat te maken kan hebben met bovenstaand incident belt u alstublieft dan met 0900-8844.

In het bijzonder hebben wij ook aandacht voor een mogelijke verdachte die is gezien vlak bij het plaats incident en is weggereden. Het gaat hier om een persoon in het donker gekleed met een capuchon op. Deze persoon zou in een witte kleine personenauto gestapt zijn en vanaf de Roerstraat zijn weggereden in de richting van de Giekstraat en de Zuid. Heeft u omstreeks 22.30 uur deze auto zien rijden? Of heeft u misschien camerabeelden waarop deze auto te zien is? Neemt u dan alstublieft ook contact op met 0900-8844.

Foto: © Politie Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code