Selecteer een pagina
Praat mee over natuur, recreatie, landschap en watersport!

20 november 2023

Praat mee over natuur, recreatie, landschap en watersport!

PERSBERICHT | Kom naar de Randmerensessie op 29 november! Hoe gaan we met de Randmeren om? Hoe zorgen we ervoor dat dit waardevolle landschap ruimte blijft bieden aan mens en natuur? Met goede ideeën! Daarom nodigt Gastvrije Randmeren bewoners, bezoekers, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit om samen na te denken over de toekomst van het gebied tijdens de Randmeren Sessie. Hoe ongewoon of ambitieus je plannen ook zijn – deel ze.

Je bent van harte welkom op 29 november 2023 in de Beachclub NU, Bremerbergdijk in Biddinghuizen.

Inloop: 19:00 – 19:30 uur
Sessie: 19:30 – 21:30 uur

Hoe zie de Randmeren Sessie eruit?
Tijdens de Randmeren Sessie gaat het om de volgende vragen: Hoe kan het gebied zich ontwikkelen? Wat brengt de toekomst? En hoe gaan we daar slim mee om? En dan om de vier belangrijkste onderwerpen voor het gebied: natuur, recreatie, landschap en watersport.

Iedereen is welkom: mensen mét en zonder idee. Nieuwsgierigheid en interesse voeren de boventoon. Het doel is om zoveel mogelijk ideeën op te halen voor de komende tien jaar. De sessie heeft een avondvullend programma, met een hapje en een drankje.

Met de sessie wordt informatie opgehaald voor de Toekomstvisie Randmeren. Op basis van een participatietraject bouwt Gastvrije Randmeren – waarin vijftien gemeenten de handen ineenslaan – samen met bewoners, bezoekers, ondernemers en maatschappelijke organisaties aan een toekomstvisie voor de Randmeren. Meer weten over de visie? Kijk op www.toekomstvisierandmeren.nl

Je kunt je op de website aanmelden of een mail sturen naar info@toekomstvisierandmeren.nl

Foto: © Gemeente Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code