Selecteer een pagina
Reaal Dronten start Business Club

6 april 2023

Reaal Dronten start Business Club

PERSBERICHT | Op 24 februari werd voor SV Reaal Dronten voor het eerst in haar bestaansgeschiedenis een business club opgericht. Inmiddels groeit de Business Club hard en zorgt de organisatie voor klinkende namen, tijdens de eerste edities. Twee ondernemers -bestaande sponsoren van de club- trekken de kar en met succes.

Na Marianne Timmer, die tijdens de eerste bijeenkomst de aanwezige ondernemers van inspiratie voorzag, is het de derde bijeenkomst de beurt aan Salar Azimi. Salar Azimi is een Iraans-Nederlands ondernemer die op zijn 13e naar Nederland is gekomen als assielzoeker en zich opgewerkt heeft tot multi miljonair. “Een markant figuur in ondernemend Nederland, vooral door de oprichting van zijn eigen business netwerk en daarom heel interessant om naar te luisteren voor andere ondernemers denken wij”, zegt Robin Visser, een van de kartrekkers van de Business Club en eigenaar van Digital Monks.

Ook hoofdsponsor Debtt Group is betrokken bij de organisatie van de Business Club. Loyd Hendriks vertelt: “Na twee bijeenkomsten al meer dan 30 leden, dat hadden we niet verwacht. We hebben de ondernemers -deels sponsoren en deels nieuwe bedrijven- ook uitgenodigd hun ideeën te delen over hoe de Business Club eruit moet zien. En daar kwamen hele duidelijke wensen uit, zoals een stukje informeel samenzijn, zonder bedrijfsbezoeken, pitches of het verplicht moeten zijn- of worden van sponsor. Het op maat inrichten werpt dus zijn vruchten al af en de eerste successen op zakelijk gebied zijn al behaald voor de leden, daar doen we het voor.”
De activiteiten van de Business Club zijn volgens de organisatie vooral faciliterend aan de ondernemers zelf, waarbij de vereniging een verbindende rol aanneemt. Door voetbal, of andere activiteiten.

Het recept voor de SV Reaal Business Club is een maandelijkse vrijdagmiddag borrel voor leden geworden, waarbij informeel zaken kunnen worden gedaan en er regelmatig interessante sprekers of collega ondernemers worden ingezet om van te leren. De organisatie werkt samen met de members het jaarlijkse programma verder uit en er is mogelijkheid voor bestaande leden om collega ondernemers uit te nodigen.

Het programma van 21 april is besloten, voor sponsoren, leden van de Business Club of door hen aangedragen gast- ondernemers. Voor deze laatste groep zijn gast-tickets beschikbaar gesteld.

Foto: © Reaal Dronten

Programma 21 april

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code