Selecteer een pagina
Rondleidingen over bouwplaats windparken

12 januari 2023

Rondleidingen over bouwplaats windparken

PERSBERICHT | U kunt zich vanaf nu aanmelden voor een rondleiding op 20 januari 2023 over de bouwplaats van de windparken. Het aantal beschikbare plekken is beperkt, daarom is vooraf aanmelden verplicht.

Uitnodiging voor open dag
We nodigen u van harte uit voor een open dag van de windparken Hoge Vaart Zuid, Hondtocht Zuid, Oldebroekertocht en Flevo Ventum. We geven op vrijdag 20 januari twee keer een rondleiding over het bouwterrein waar dan ook onderdelen van de windmolens zoals mastdelen en wieken op de grond liggen. Het aantal beschikbare plekken is beperkt, daarom is vooraf aanmelden verplicht. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor de open dag.

Aanmelden voor open dag
We verzorgen op 20 januari twee keer een rondleiding: de eerste begint om 9.00 uur en de tweede begint om 13.30 uur. U kunt zich voor één van deze rondleidingen aanmelden, klik daarvoor hier. Klik daarop en de aanmelding wijst zich verder vanzelf. Aanmelden kan uiterlijk tot en met 18 januari. Als alle plekken al voor 18 januari gereserveerd zijn, wordt de aanmelding eerder gesloten.

Kom indien mogelijk op de fiets
Als u de open dag bezoekt, hopen we dat u dat indien mogelijk op de fiets kunt doen. De parkeerruimte is beperkt en de fiets is uiteraard beter voor het milieu dan de auto.

Programma rondleidingen
Bij de eerste rondleiding wordt u verzocht uiterlijk om 9.00 uur aanwezig te zijn bij JandLis Meat aan de Hondweg 16 in Dronten (familie Renken). Na een korte introductie stapt u in de bus waarna u na een korte rit rond 9.30 uur aankomt op de bouwplaats van één van de windmolens. Daar krijgt u tot 10.30 uur toelichting op de bouw van de windmolens en de windmolens zelf, en is er uiteraard ruimte voor uw vragen. Om 10.45 uur brengt de bus u weer terug bij JandLis Meat. U kunt dan vertrekken, maar er is dan ook zeker nog tijd voor koffie of thee en verdere vragen en gesprekken. We verzoeken u uiterlijk om 11.45 uur het terrein van JandLis Meat te hebben verlaten, zodat de voorbereidingen voor de tweede rondleiding kunnen beginnen.

Bij de tweede rondleiding wordt u verzocht uiterlijk om 13.30 uur aanwezig te zijn bij JandLis Meat aan de Hondweg 16 in Dronten (familie Renken). Na een korte introductie stapt u in de bus waarna u na een korte rit rond 14.00 uur aankomt op de bouwplaats van één van de windmolens. Daar krijgt u tot 15.00 uur toelichting op de bouw van de windmolens en de windmolens zelf, en is er uiteraard ruimte voor uw vragen. Om 15.15 uur brengt de bus u weer terug bij JandLis Meat. U kunt dan vertrekken, maar er is dan ook zeker nog tijd voor koffie of thee en verdere vragen en gesprekken. We verzoeken u uiterlijk om 16.15 uur het terrein van JandLis Meat te hebben verlaten.

Belangrijke aandachtspunten en afspraken
We vragen u rekening te houden met onderstaande aandachtspunten en afspraken:

  • U betreedt de bouwplaats op eigen risico.
  • Het is niet toegestaan de onderdelen van de windmolens aan te raken of erop te klimmen.
  • Ons advies is dat u stevige schoenen en kleding aantrekt, want u bevindt zich op een bouwplaats.
  • Wees met uw kleding voorbereid op slecht weer.
  • U krijgt van ons een helm en veiligheidshesje aangereikt die u tijdens de rondleiding op de bouwplaats moet dragen.
  • Wij maken foto’s van de open dag die we kunnen gebruiken in onze communicatie-uitingen. U kunt dus op de foto komen en die foto kan worden gepubliceerd. Als u dat niet wilt, kunt u dat vooraf aangeven via de contactgegevens die hieronder staan.

Bron en foto: © Windpark Hogevaart

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code