Selecteer een pagina
Ruim 50 ondernemers bij 23e editie Buren ontmoeten Buren

3 april 2023

Ruim 50 ondernemers bij 23e editie Buren ontmoeten Buren

PERSBERICHT | Na een noodgedwongen (corona) pauze van enkele jaren bezochten weer meer dan 50 personen de 23e editie van Buren ontmoeten Buren bij gastbedrijf HOS BV in Swifterbant. Ondernemers maakten kennis met elkaar door een ontspannen en informele voorstelronde onder leiding van wethouder Siert Jan Lap. Wie ben je, wat doe je en waar ben je gevestigd waren terugkerende vragen.

Eigenaar/directeur Ted Swart van HOS BV verzorgde na de kennismaking samen met commercieel manager Iwan Ooms een presentatie over het bedrijf, dat zich in 2019 vestigde in Swifterbant. “We zijn oorspronkelijk gevestigd in Hillegom maar waren door onze groei al een tijd op zoek naar een extra locatie” legt Ted Swart uit. “Wij waren eigenlijk meteen verliefd op het pand in Swifterbant gezien de 40.000 m2 ruimte en vooral ook de aanwezigheid van meerdere grote overheaddeuren. Het pand had wel een grondige renovatie nodig en dat proces is onlangs afgerond. Wij zijn nog steeds erg blij met onze keuze en ook het warme welkom”.

De bezoekers werden getrakteerd op een uitgebreide rondleiding door het volledig gerenoveerde pand. “HOS BV heeft voor een upgrade van Spelwijk gezorgd, daar zijn wij als gemeente ook erg blij mee” aldus wethouder Siert Jan Lap. De ondernemersavond werd afgesloten met een netwerkborrel.

Sinds 2008 organiseert de gemeente gemiddeld twee keer per jaar een interactieve bijeenkomst in telkens een andere kern in de gemeente. Doel is het onderlinge ondernemerscontact te versterken. Thema is ‘Beter een goede buur dan een verre vriend!’ Want misschien is het wel juist op zakelijk gebied dat ondernemers wederzijds profijt van elkaars nabijheid kunnen hebben.

Foto: © Gemeente Dronten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code