Selecteer een pagina
Samen Actief brengt de buurt weer in kerstsfeer

10 november 2022

Samen Actief brengt de buurt weer in kerstsfeer

PERSBERICHT | Wil jij je buurt ook in kerstsfeer brengen? Vanaf maandag 21 november is het weer mogelijk om je met de buren in te schrijven voor een kerstboom. Een kerstboom optuigen met de buurt draagt bij aan verbetering van de leefbaarheid.

Wat moet je doen om een kerstboom in jouw buurt te krijgen?
Samen Actief in wijk en buurt stelt een kerstboom van ongeveer 4 meter hoog beschikbaar en het enige wat je hiervoor hoeft te doen is vanaf maandag 21 november het formulier op www.samenactief.nl/ik-doe-mee/kerstboomfeest te downloaden. Vul de gegevens volledig in, verzamel 6 handtekeningen in de buurt, scan het formulier in en verstuur deze via dezelfde manier. Als je met je buurt een kerstboom krijgt, is het de bedoeling dat een bewoner in de straat deze in ontvangst neemt op donderdag 15 december 2022. Wees er snel bij want het aantal bomen is beperkt.

Het optuigen van de kerstboom en het opruimen van de kerstboom na afloop, valt onder de verantwoordelijkheid van de bewoners. Graag ontvangen wij een paar leuke foto’s die wij mogen publiceren op onze website en sociale media.

Foto: © Samen Actief

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code