Selecteer een pagina
Schrijfcafé

28 september 2022

Schrijfcafé in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

PERSBERICHT | In een kleine groep je laten inspireren door het boek De wijsheid van de witte wolf. Op maandag 10 oktober kan iedereen van 10.30 uur tot 12.30 uur hun pen laten spreken. De kosten voor dit Schrijfcafé zijn 15 euro. Koop snel je kaartje aan de balie of via www.flevomeerbibliotheek.nl. Neem wel je eigen pen en papier mee.

Vrijheid en zekerheid
De wijsheid van de witte wolf, geschreven door Long en Schweppe, is een prachtig boek over onze innerlijke stem en over hoe onze blik de wereld om ons heen kleurt. Elk hoofdstuk begint met een volkswijsheid, gevolgd door tips waarmee we de beleving van onze wereld kunnen sturen. Iedereen kijkt anders tegen de omgeving aan. In dit Schrijfcafé gaan we op zoek naar onze eigen beelden van vrijheid en zekerheid en hoe deze beelden ons leven beïnvloeden.

Je hoeft het boek niet gelezen te hebben en je hoeft ook geen talent voor schrijven te hebben om mee te doen. Het enige dat je nodig hebt is pen en papier en de zin om even stil te staan bij wat je zelf denkt en ziet. Schijnbaar eenvoudige oefeningen wijzen je pen de weg.
Nieuwsgierig geworden? Kom gerust meeschrijven.

Ontdekking per pen
Elke maand organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met De Schrijverij een Schrijfcafé. Elk café staat op zichzelf, heeft een eigen thema en is toegankelijk voor wie zin heeft om een keer mee te schrijven en zichzelf via de pen beter wil leren kennen. Ervaring met of talent voor schrijven is niet nodig. De oefeningen zijn zodanig opgebouwd dat iedereen kan meeschrijven.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code