Selecteer een pagina
Schrijfcafé

3 november 2022

Schrijfcafé in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

PERSBERICHT | In een kleine groep je laten inspireren door het boek Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls. Op maandag 14 november kan iedereen van 10.30 uur tot 12.30 uur hun pen laten spreken. De kosten voor dit Schrijfcafé zijn 15 euro. Koop snel je kaartje aan de balie of via www.flevomeerbibliotheek.nl. Neem wel je eigen pen en papier mee.

Herinnering aan ouders
Yvonne Keuls schrijft een prachtige ode aan haar Indische moeder, een moeder die haar kinderen behoorlijk wat last bezorgde door de eigenzinnige manier waarop zij door het leven ging. De Indische wortels in het gezin, de komst naar het koude en vreemde Nederland en het leven daarna in Den Haag worden met humor beschreven. Een prachtig persoonlijk en ontwapenend verhaal.

In het Schrijfcafé gaan we op zoek naar onze eigen herinneringen aan onze ouders, wat zij ons gewild of ongewild hebben meegegeven en wat wij er vervolgens mee doen of gedaan hebben. Je hoeft het boek niet gelezen te hebben en je hoeft ook geen talent voor schrijven te hebben om mee te doen. Nieuwsgierig geworden naar je eigen wortels? Kom gerust meeschrijven.

Ontdekking per pen
Elke maand organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met De Schrijverij een Schrijfcafé. Elk café staat op zichzelf, heeft een eigen thema en is toegankelijk voor wie zin heeft om een keer mee te schrijven en zichzelf via de pen beter wil leren kennen. Ervaring met of talent voor schrijven is niet nodig. De oefeningen zijn zodanig opgebouwd dat iedereen kan meeschrijven.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code