Selecteer een pagina
Schrijfcafé

2 december 2022

Schrijfcafé in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

PERSBERICHT | In een kleine groep je laten inspireren door het boek Kattenoog van Margaret Atwood. Op maandag 12 december kan iedereen van 10.30 uur tot 12.30 uur hun pen laten spreken. De kosten voor dit Schrijfcafé zijn 15 euro. Koop snel je kaartje aan de balie of via www.flevomeerbibliotheek.nl. Neem wel je eigen pen en papier mee.

Dierbaar
In Kattenoog van Margaret Atwood laat de hoofdpersoon, Elaine, haar hele leven de revue passeren. Behalve tijdsbeelden komen de extreme familie van Elaine, haar bizarre vriendschappen en de partners die ze in haar leven ontmoet langs. Alle mensen uit haar leven hebben invloed op haar zoektocht naar wie ze eigenlijk zelf is, maar vooral wie haar echt dierbaar is en wie haar gebruikt. Het verhaal geeft stof voor vele thema’s, maar voor deze schrijfsessie staan we even stil bij wie of wat dierbaar is in ons eigen leven.

Per pen gaan we op verkenningstocht. Je hoeft het boek niet gelezen te hebben en je hoeft ook geen talent voor schrijven te hebben om mee te doen. Het enige dat je nodig hebt is pen en papier. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust meeschrijven.

Ontdekking per pen
Elke maand organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met De Schrijverij een Schrijfcafé. Elk café staat op zichzelf, heeft een eigen thema en is toegankelijk voor wie zin heeft om een keer mee te schrijven en zichzelf via de pen beter wil leren kennen. Ervaring met of talent voor schrijven is niet nodig. De oefeningen zijn zodanig opgebouwd dat iedereen kan meeschrijven.

 

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code