Selecteer een pagina
FlevoMeer Bibliotheek Dronten

30 augustus 2022

Schrijfcafé in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

‘vriendschap en relaties’ als onderwerp van

PERSBERICHT | In een kleine groep je laten inspireren door het boek Een klein leven. Op maandag 12 september kan iedereen van 10.30 uur tot 12.30 uur hun pen laten spreken. De kosten voor dit Schrijfcafé zijn 15 euro. Koop snel je kaartje aan de balie of via www.flevomeerbibliotheek.nl. Neem wel je eigen pen en papier mee.

 

Vriendschap

Deze ochtend draait om het boek Een klein leven van Hanya Yanagihara. Het boek vertelt over vier vrienden en wat vriendschap en relaties betekenen in een mensenleven, maar ook over de invloed van vroege jeugd op de rest van het leven. Een prachtig verhaal waarin veel wordt geheeld door vriendschap en trouw.

 

Per pen worden (vriendschaps)relaties verkent. Wat is het verschil? Wat betekenen ze voor ons leven? Kom gerust een keer meeschrijven. Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om deel te nemen.

 

 Ontdekking per pen

Elke maand organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met De Schrijverij een Schrijfcafé. Elk café staat op zichzelf, heeft een eigen thema en is toegankelijk voor wie zin heeft om een keer mee te schrijven en zichzelf via de pen beter wil leren kennen. Ervaring met of talent voor schrijven is niet nodig. De oefeningen zijn zodanig opgebouwd dat iedereen kan meeschrijven.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code