Selecteer een pagina
SchrijfCafé: Labyrint als metafoor voor het levenspad

8 november 2023

SchrijfCafé: Labyrint als metafoor voor het levenspad

PERSBERICHT | Het komende SchrijfCafé van november staat in het teken van de symboliek van het labyrint. Onder leiding van Truus van Keulen, worden de deelnemers geïnspireerd door twee boeken: “Vingerlabyrint lopen” van John Mostert en “Het Verloren Labyrint” van Kate Mosse. Het SchrijfCafé vindt plaats op zaterdag 11 november en maandag 13 november van 10.30 – 12.30 uur in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Kom vooral meeschrijven en ontdek de schatten van jouw eigen labyrint!

Het labyrint wordt vaak gezien als een metafoor voor het levenspad. Het symboliseert de ups en downs, de keuzes en uitdagingen tijdens onze levensreis.
We kennen ze allemaal, in elk leven gebeuren mooie en ook verdrietige dingen. Maar altijd komt er weer een andere tijd en elke gebeurtenis doet iets met je.
Tijdens dit SchrijfCafé gaan we een vingerlabyrint lopen en schrijven over wat dit ons oplevert. We staan even stil bij een paar quotes en wie weet ontstaat er een nieuw inzicht of wellicht meer begrip voor de weg die we afleggen.

Ervaring met of talent voor schrijven is niet nodig; iedereen kan het. Je schrijft aan de hand van eenvoudige opdrachten, waarbij het thema ‘schatzoeken’ centraal staat.
De kosten bedragen € 10,- per keer. Reserveer je plekje via de website of bij de Servicebalie in de bibliotheek van Dronten.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code