Selecteer een pagina
Seniorenbond aanwezig op het Kennisplein in Dronten

6 maart 2023

Seniorenbond aanwezig op het Kennisplein in Dronten

PERSBERICHT | De Seniorenbond is er voor alle senioren met vragen over wonen, werk, of welzijn. Samen met jou gaan ze op zoek naar een antwoord. Je hoeft nergens lid van te zijn om een vraag te stellen, want iedereen is welkom. Kom ook langs op woensdag 15 maart tussen 10.00 – 12.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Kennisplein
Het Kennisplein bevindt zich op de 2e etage in FlevoMeer bibliotheek Dronten. Hier zijn maatschappelijke partners tegelijkertijd bij elkaar in de bibliotheek. Dit creëert een toegankelijke plek waar je direct op weg geholpen wordt. Is het niet door de ene organisatie, dan wel door de ander die er ook aanwezig is. Samen staan ze sterk en door het aanbod en de behoefte van de bezoeker op elkaar af te stemmen, helpen zij mensen verder. Het Kennisplein is op woensdag en donderdag tussen 10.00 – 12.00 uur te bezoeken. Kijk op de website voor de aanwezige partners.

Op woensdag 15 maart zijn er tussen 10.00 – 12.00 uur ook gidsen aanwezig vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) en de Participatiewet (P-wet).

Foto: © De Seniorenbond

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code