Selecteer een pagina
Seniorweb

6 april 2024

SeniorWeb Dronten zoekt vrijwilligers

PERSBERICHT | SeniorWeb Dronten zoekt enthousiaste vrijwilligers om senioren te begeleiden bij het gebruik van computers, smartphones/tablets (Android/Apple), internet en gerelateerde toepassingen zoals social media en DigiD. De ontwikkelingen in de digitale wereld volgen elkaar snel op. Seniorweb is voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van computers en apps. Met Seniorweb word je zelfverzekerd en handig!

Vraag
De hulp bestaat uit het beantwoorden van vragen van bezoekers van het Digicafé op 2 dagdelen per maand. Ook verzorgen ze workshops op 1 dagdeel per maand. Deze activiteiten vinden plaats in Flevomeer Bibliotheek Dronten. Ook geven zij persoonlijke hulp aan huis in de kern van Dronten en/of in bibliotheek Dronten. Het gaat om enkele uren per week.

Over SeniorWeb
SeniorWeb Dronten is geregistreerd als Stichting ComputerClub Dronten met het doel de digitale wereld toegankelijk te maken voor senioren. De stichting werkt samen met de Flevomeer bibliotheek en wordt ondersteund door de landelijke organisatie seniorweb.nl. Meer informatie: www.ccdronten.nl, www.seniorweb.nl/dronten

Foto: © Seniorweb

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code