Selecteer een pagina
Sinterklaas komt naar Dronten!

27 september 2023

Sinterklaas komt naar Dronten!

PERSBERICHT | Het is bijna zover! Sinterklaas en zijn pieten komen. Ook dit jaar kon de Goedheiligman Dronten niet overslaan. Op zaterdag 25 november 2023 bezoek de Sint het Stadscentrum Suydersee.

Waar en hoe laat?
De Sint zal rond 13:00 met zijn pieten en pietenband aankomen op het Meerpaalplein. Met de ingeschakelde hulp van Joy4all zal je van 12:30 tot 13:00 niet in de kou staan. Na de feestelijke intocht zal Sinterklaas door het centrum lopen om iedereen van jong tot oud te groeten. Heb jij een mooie tekening gemaakt? Neem hem mee! Sint en zijn pieten nemen hem graag van je aan.

Kleurplatenwedstrijd
Kleur jij de mooiste kruidnoten en versier jij de kleurrijkste stoomboot? Bij Intertoys en Flevomeer Bibliotheek Dronten liggen de kleurplaten voor de kleurplatenwedstrijd voor je klaar op zaterdag 18 november. Lever je deze uiterlijk woensdag 29 november in bij Intertoys of Flevomeer Bibliotheek Dronten, dan maak je kans op een van de mooie cadeautjes. Zaterdag 2 december reikt Sinterklaas de winnaars de prijzen uit (voor kinderen t/m 12 jaar).

Glutenvrije piet
De hoofdpiet heeft besloten ook dit jaar de glutenvrije piet mee te nemen. Je kan hem herkennen aan het roze pak met een groene cape waarop het logo van de NCV staat. De glutenvrije kruidnoten zijn door sponsor Liberaire veilig verpakt in eenpersoons zakjes, zodat er geen kruisbesmetting met het reguliere strooigoed ontstaat. De glutenvrije kruidnoten zijn tevens lactosevrij.

Zien we jullie dan?

Bekijk ook:
Video | Exclusief interview met Sinterklaas
De film | Sinterklaasintocht Dronten 2022

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code