Selecteer een pagina
Sinterklaas op bezoek bij bij IKC De Schakel

6 december 2023

Sinterklaas op bezoek bij bij IKC De Schakel

PERSBERICHT | Op vrijdag 1 december vond er een onverwacht avontuur plaats in Dronten toen Sinterklaas, vergezeld door zijn vertrouwde Pieten, op weg was naar IKC De Schakel. Het geplande bezoek nam een onverwachte wending toen de helikopter van Sinterklaas per abuis de school voorbij vloog en landde net buiten Dronten.

Gelukkig kwam de lokale gemeenschap onmiddellijk in actie om ervoor te zorgen dat Sinterklaas zijn langverwachte bezoek aan De Schakel niet zou missen. Enkele behulpzame boeren stelden met enthousiasme hun trekkers ter beschikking en vormden een kleurrijke stoet om de Goedheiligman van zijn landingsplaats naar de school te brengen.

Aangekomen bij IKC De Schakel werd Sinterklaas warm ontvangen door de opgewonden kinderen, hun ouders en het schoolpersoneel. De sfeer was meteen feestelijk en vol vreugde. De kinderen zongen uit volle borst sinterklaasliedjes en overhandigden tekeningen aan de Sint. Sinterklaas nam uitgebreid de tijd om met ieder kind te spreken, lekkernijen uit te delen en zijn ervaringen te delen over de ongewone maar avontuurlijke reis naar De Schakel.

De kinderen van IKC De Schakel kijkt terug op een onvergetelijke dag vol verrassingen en plezier. De gezelligheid, de behulpzame boeren en natuurlijk Sinterklaas zelf, maakte dit bezoek tot een bijzonder moment dat nog lang in de herinnering van de kinderen zal blijven.

Foto: © IKC De Schakel

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code