Selecteer een pagina
De Meerpaal

7 oktober 2022

Sportcafé op 28 oktober in De Meerpaal

PERSBERICHT | Na twee pittige Corona jaren, welke ook van invloed zijn geweest op de sport, is Sport in Dronten, in samenwerking met de Gemeente Dronten zeer verheugd om sportbestuurders, -trainers en -commissieleden live te mogen uitnodigen in De Meerpaal voor een Sportcafé. Deze avond staat in het teken van elkaar ontmoeten, leren en kennis uitwisselen.

De avond start met een inloop om 17.30 uur met koffie, thee en een broodje. Vervolgens ziet het programma ziet er als volgt uit:

  • 18.00 uur Start programma en opening
  • 18.25 uur Start workshops
  • 20.00 uur Plenair programma
  • 20.30 uur Netwerken en borrel
  • 22.00 uur Einde

Bezoekers kunnen zich opgeven voor één van de onderstaande workshops:

Workshop ‘Sport en gedrag’ door Stichting Halt
Stichting Halt neemt je mee in inzichten in je eigen sportgedrag, invloed op jouw eigen gedrag en op anderen en krijg je handvatten om positief gedrag te stimuleren.
We nodigen je vooral uit om voor deze workshop een casus mee te nemen. Deze kan tijdens de workshop behandeld worden.

Workshop ‘Creatief denken’ op het thema Vrijwilligerswerving door Start2Create
Start2Create zet je anders aan het denken. Door het inzetten van diverse methodieken, waaronder creatief denken, kom je in een korte tijd en vanuit onverwachte hoek tot doelstellingen, nieuwe inzichten en unieke uitkomsten. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met 2 á 3 vraagstukken gericht op het thema vrijwilligerswerving en -behoud.

Workshop ‘Welkom op de club’ door Start2Create
In de sessie ‘Welkom op de club’ kijk je met een andere blik naar kansen voor ledenbinding en -behoud. We laten je met andere ogen kijken naar de route die een bezoeker of sporter aflegt op je locatie. Ook ervaar je een flinke aanzet tot anders denken.

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 14 oktober via deze link.
Let op, er is een minimaal aantal deelnemers voor de workshops. Bij te weinig aanmeldingen kan het zijn dat we groepen samenvoegen.

Foto: De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code