Selecteer een pagina
Winnaars Sportverkiezing 2022 gemeente Dronten

15 december 2023

Sportverkiezing Dronten weer in aantocht

PERSBERICHT | Het is weer mogelijk om aanmeldingen door te geven voor de sportverkiezing van de gemeente Dronten. Op vrijdagavond 15 maart 2024 worden de winnaars traditiegetrouw bekendgemaakt in De Meerpaal.

De sportverkiezingen van de gemeente Dronten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder Sportman van het jaar, Sportvrouw van het jaar, Sportploeg van het jaar en Sportcoach van het jaar. Ook voor de jeugdsporters is volop aandacht. Denk aan verkiezing voor de Jeugd Sportploeg van het jaar en het sporttalent uit de gemeente Dronten.

Aanmelding doorgeven
Wilt u een sporter nomineren voor een van de categorieën binnen de sportverkiezing of een vrijwilliger van een vereniging in het zonnetje zetten, dan kan dat via de website https://sportindronten.nl/sportverkiezing. Ook is het mogelijk om aanmeldingen door te geven door te mailen naar sportverkiezingdronten@outlook.com.

Foto: © Hester Vos (Hoofdtrainster synchroonzwemmen bij ZuiderZeeZwemmers) – Het huldigen van de vier vrijwilligers tijdens de Sportverkiezingen 2022.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code