Selecteer een pagina
Spreekuur “Herstel werkt!” vanaf 11 januari in bieb Dronten

22 december 2023

Spreekuur “Herstel werkt!” vanaf 11 januari in bieb Dronten

PERSBERICHT | Herstelnetwerk Dronten is er voor jou en organiseert bijeenkomsten voor een ieder die te maken heeft met herstel op wat voor manier dan ook. Niet alleen voor hen die zelf leven met een psychische kwetsbaarheid, maar ook voor hen die als naaste of vanuit (vrijwilligers)werk ermee te maken heeft. Onder begeleiding van een ervaringsdeskundige bieden zij ruimte om te delen waar je in vastloopt en wat je bezig houdt.

Voor wie
Op het gebied van o.a. depressie, angsten, ASS, niet aangeboren hersenletsel en burn-out zijn ervaringsdeskundigen aangesloten bij het netwerk. Zij zijn onafhankelijk, bieden een luisterend oor en kunnen advies geven wanneer jij dat wil.
Ben je bezig met je herstel en zijn er zaken waar je tegen aanloopt? Het Herstelnetwerk denkt met je mee, en legt verbindingen naar bijvoorbeeld sociaal domein en GGZ, waar gewenst.

Ook voor professionals
Ook bieden zij ondersteuning aan en informeren zij zorgprofessionals, beleidsmakers en beleidsuitvoerders over het belang van een herstel ondersteunend zorgstelsel. De ervaringsdeskundigen zijn bij uitstek geschikt en opgeleid om vanuit hun rijke ervaring de knelpunten in ons zorgstelsel onder de aandacht te brengen.

Foto: © FlevoMeer Bibliotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code