Selecteer een pagina
Koningsdag

5 april 2024

StaDronten zoekt vrijwilligers voor Koningsdag

PERSBERICHT | Ook dit jaar vieren Koningsdag in Dronten. Het thema van dit jaar is Kleurfestijn en dat is terug te vinden in de diverse onderdelen die op het programma staan. Het volledige programma volgt binnenkort.

We kunnen wel alvast vertellen dat we ‘s morgens starten met de versierde fietsenwedstrijd en vanaf 11 uur is van alles te doen op en rond het plein: springkussens, stormbanen, in de hoogte met Zwaan Buitensport, er is een kleurrijke samenwerking met diverse partijen. En uiteraard is er de traditionale rommelmarkt.

Mooi aanbod voor verenigingen
Om alles in goede banen te leiden hebben we nog wel een flink aantal vrijwilligers nodig. We hebben diverse verenigingen in Dronten benaderd om, in ruil voor een bedrag in de clubkas, vrijwilligers te leveren. Bij minimaal 4 vrijwilligers krijgt de vereniging een bedrag van € 100,00 geschonken. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor de hele dag of voor een dagdeel; van 10.30 tot 14.30 of van 14.30 tot ca. 18.30 uur. Mochten er organisaties zijn die we niet hebben benaderd, maar wel mee willen werken, dan zijn ze uiteraard meer dan welkom om zich te melden via koningsdagstadronten@gmail.com.

Foto: © De DronterReporter

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code