Selecteer een pagina
Start korte cursussen Beeldende Kunst bij De Meerpaal

31 januari 2023

Start korte cursussen Beeldende Kunst bij De Meerpaal

PERSBERICHT | Heb je ruime ervaring in het maken van waterverfschilderijen of heb je juist nog nooit een penseel vastgehouden? Maakt niet uit! Vanaf 13 februari starten er cursussen voor beginners en gevorderden van alle leeftijden op het gebied van tekenen, schilderen, edelsmeden en beeldhouwen. Je kunt je direct inschrijven voor een cursus of eerst een gratis proefles volgen. Een overzicht van alle cursussen is te vinden op www.meerpaal.nl/cursussen.

Ga je bijvoorbeeld voor ruimtelijk vormgeven?
Kom beeldhouwen en boetseren. Je leert in deze cursus werken met verschillende gereedschappen en materialen zoals steen, klei, hout en gips. Je ontdekt en ontwikkelt ruimtelijk inzicht, maat en verhouding, anatomie en constructie en ontwikkelt jezelf in het vormgeven van eigen ideeën.
Wanneer: woensdagavond 19.30 – 22.00 uur

Ben je dol op sieraden en wil je hier zelf mee aan de slag?
In de cursus Edelsmeden leer je de kunst en het ambacht; de mogelijkheden zijn eindeloos. Je ontwerpt en bepaalt zelf wat voor sieraad je wilt maken en met welk materiaal. Er wordt onder andere gewerkt met zilver en steen.
Wanneer: maandagmiddag 13.30 – 16.00 uur

Heb je al enige ervaring in tekenen en schilderen?
Kom dan kijken bij de cursus Tekenen en Schilderen Vervolg. In deze lessen werk je aan de verdieping van verschillende technieken. Er zijn concrete opdrachten met een thema en techniek, zoals stilleven tekenen of landschapschilderen, maar er worden ook open opdrachten gegeven. Je wordt uitgedaagd na te denken over de inhoud van je kunstwerk. Daarbij wordt er ter inspiratie gekeken naar verschillende stromingen in de beeldende kunst.
Wanneer: dinsdagochtend 09.30 – 12.00 uur

Foto: © Linda Dekker – De Meerpaal

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code