Selecteer een pagina
Start nieuw seizoen bij Beleeftuin Drakensteyn

9 april 2024

Start nieuw seizoen bij Beleeftuin Drakensteyn

PERSBERICHT | Na een winterstop gaat Beleeftuin Drakensteyn op zaterdag 13 april weer open! Alle kinderen – met of zonder special needs – zijn weer welkom om te komen spelen en beleven. Gelegen tussen Biddinghuizen en Elburg, biedt Beleeftuin Drakensteyn een unieke speelervaring, speciaal ontworpen voor kinderen met en zonder beperkingen. Met faciliteiten zoals een rolstoeltrampoline en rolstoelschommel, is de tuin volledig toegankelijk voor iedereen.

Cindy van het Ende, oprichtster van De Beleeftuin: “Als moeder van een kind in een rolstoel, weet ik hoe moeilijk het is om leuke uitjes te vinden waar kinderen met en zonder beperkingen met elkaar mixen. Daarom was het mijn droom om een Beleeftuin te creëren waar álle kinderen zich heerlijk vermaken en waar alle zintuigen worden gestimuleerd. Met behulp van donaties en vrijwilligers is deze droom in 2022 in vervulling gegaan.”

De Beleeftuin heeft diverse (rolstoeltoegankelijke) speeltoestellen en trampolines, dieren, een blotevoetenpad, een blotehandenpad en een muziekpad, (ook erg geschikt voor kinderen met een visuele beperking) en heerlijke snoezelschommels om lekker bij te komen. Bovendien is er gelegenheid om een kopje koffie of thee met wat lekkers te bestellen.

De Beleeftuin is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Kaartjes moeten vooraf gereserveerd worden op www.beleeftuindrakensteyn.nl. De Beleeftuin is volledig afhankelijk van de steun van haar donateurs en inkomsten uit de verkoop van kaartjes.

Foto: © Beleeftuin Drakensteyn

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code