Selecteer een pagina
Onderhoud fietspad Dronterringweg N711

31 maart 2023

Startfase 1: Onderhoud fietspad Dronterringweg N711

PERSBERICHT | Volgende week (3 april 2023) start Provincie Flevoland met onderhoudswerkzaamheden aan het fietspad langs de N711 Dronterringweg. Tot 24 april vinden de werkzaamheden vooralsnog alleen plaats tussen rotonde “de Noord” en de Rendierweg. Naast het vervangen van het asfalt door duurzaam beton, worden er ook een aantal maatregelen genomen die de veiligheid en het rijcomfort van het brom-/fietsverkeer verbeteren.

Omleidingen
Tot en met 24 april wordt er gewerkt tussen de Rendierweg en rotonde de Noord. Voor (brom)fietsers is er een omleiding ingesteld. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de kern Dronten (zie kaartje). Weggebruikers op de Dronterringweg dienen ook rekening te houden met hinder van de uitvoering van deze werkzaamheden. Na 24 april wordt een groter deel van het fietspad afgesloten. Dan vinden de werkzaamheden tussen de Elandweg en de Noord plaats.

Hinder Dronterringweg
Om de aan- en afvoer van materialen goed en veilig te laten gebeuren, worden er naast de afsluitingen en genoemde omleidingen voor het fietsverkeer, ook verkeersmaatregelen getroffen op de Dronterringweg. De maximumsnelheid tussen de Elandweg en de rotonde de Noord wordt verlaagd naar 50 km/uur vanwege in- en uitrijdend werkverkeer en eventuele obstakels in de bermen. Ook is de kans groot dat de Dronterringweg tussen de rotonde “Rivierendreef” en de rotonde “de Noord” tussen 8.00 uur – 17.00 uur wordt afgesloten om werkzaamheden vanaf de rijbaan te kunnen uitvoeren, en materialen veilig te aan- en af te voeren.

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code