Selecteer een pagina
Studiekring 50+ in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

11 oktober 2023

Studiekring 50+ in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

PERSBERICHT | Blijf als 50+er breed actief; Ontmoet naast of na je werk nieuwe mensen en blijf jezelf geestelijk uitdagen met een studiekring bij FlevoMeer Bibliotheek. Wil je meer weten? Op vrijdag 3 november organiseert bibliotheek Dronten een vrijblijvende informatiebijeenkomst van 10.00 tot 11.30 uur.

Voor wie is de studiekring?
Een studiekring is geschikt voor mensen die samen nieuwe dingen willen ontdekken, bereid zijn zich daarin te verdiepen en met elkaar kennis willen uitwisselen. Laat je vooral niet afschrikken door het woord ‘studie’, het is niet zo zwaar als het klinkt. In de praktijk ga je namelijk met elkaar in gesprek over zelfgekozen onderwerpen, eigen ervaringen of eigen inzichten. Een studiekring is een combinatie van ontmoeten, ervaringen delen en nieuws ontdekken en kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie?
De studiekring komt eens per maand bij elkaar en een bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur. Deelname is gratis en ook niet-leden zijn van harte welkom! Vrijdag 3 november van 10:00 tot 11.30 uur organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten een vrijblijvende informatiebijeenkomst. Vooraf aanmelden is gewenst. Dit kan via i.dix@flevomeerbibliotheek.nl of bij de servicebalie in de bibliotheek.

Foto: © FlevoMeer Bilbiotheek

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code