Selecteer een pagina
Debtt Group en SV Reaal trappen seizoen af met sponsorevent en halen Andy van der Meijde naar sportpark de Munten

22 augustus 2022

SV Reaal trapt seizoen af met sponsorevent

PERSBERICHT | SV Reaal opent zaterdag 27 augustus het nieuwe voetbalseizoen groots; samen met nieuwe hoofdsponsor Debtt Group wordt na de derby tegen BAS een programma met grote namen geboden voor sponsoren. Niemand minder dan Andy van der Meijde komt naar sportpark de Munten om samen met Eddy van der Ley sponsoren en relaties van Reaal toe te spreken. Voor leden wordt een beperkt aantal vouchers beschikbaar gesteld.

Andy van der Meijde maakte tussen 2000 en 2003 furore bij Ajax waar hij de landstitel, beker en Johan Cruijff schaal won. Daarna maakte hij de overstap naar buitenlandse clubs en speelde zeventien interlands voor het Nederlands Elftal. Na zijn professionele voetbalcarrière kwamen meerdere bestellers aan biografieën uit en werd hij bekend als tv-persoonlijkheid in realityprogramma’s en meest recent zijn eigen serie “Bij Andy in de auto”.

Eddy van der Ley is journalist, schrijver, presentator en jarenlang verbonden aan het Algemeen Dagblad als onderzoeksjournalist, sportverslaggever en correspondent. Voor AD Sportwereld versloeg hij grote voetbaltoernooien en was vaste volger van FC Twente. Van zijn hand verschenen verschillende bestsellers, waaronder ‘Niet zeiken, voetballen!’ over internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis en boeken over Gertjan Verbeek, Andy van der Meijde en Michel Boerebach.

De oefenwedstrijd tegen BAS start om 15.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Rond 17.00 begint het besloten deel van het programma voor sponsoren met een BBQ en de sprekers.
Het complete voorbereidingsprogramma van SV Reaal is beschikbaar op de website www.reaaldronten.nl

Foto: Andy van der Meijde

Debtt Group en SV Reaal trappen seizoen af met sponsorevent en halen Andy van der Meijde naar sportpark de Munten

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code