Selecteer een pagina
Synchroonmasters uit Dronten succesvol bij de Fryslân Open

4 juli 2023

Synchroonmasters uit Dronten succesvol bij de Fryslân Open

PERSBERICHT | 2 juli was het dan zover. Het team synchroonmasters van de Zuiderzeezwemmers uit Dronten namen deel aan de Fryslân Open. Met succes, want de mixed combo haalde goud. De tribune van het zwembad Sportstad Heerenveen had een blauwe waas. De nagereisde fans, familie en vrienden lieten zich niet onbetuigd en zorgden voor aanmoediging en applaus. Niet alleen voor het team bestaande uit Isa, Maria, Sophie, Bart, Sebas en Tim, ook de andere deelnemers konden op de tribune rekenen.

De 3 ervaren synchroonzwemsters hebben in een klein halfjaar tijd elk moment benut om met de 2 waterpoloërs en 1 vrijetijdszwemmer een combo in te studeren. Een combo moet bestaan uit solo’s, duetten, trio’s en groepen, samen in een uitvoering van 4 tot 5 minuten. Daarnaast maken acrobatische elementen het geheel compleet. Voor zowel publiek als jury moeten de diverse onderdelen goed herkenbaar zijn. Daar hebben de 3 dames en 3 heren goed invulling aan gegeven. Nadat de laatste tonen van de muziek hadden geklonken, was er een luid applaus van zowel publiek als de andere deelnemers.

Zoals de teamcaptains Constance en Edwin na afloop samenvatten: “Ze waren super vandaag! Ze hoefde maar één ding te doen en dat hebben ze met beide handen aangepakt en echt super! Respect voor ze!!”

Foto’s: © ZuiderZeeZwemmers

Synchroonmasters uit Dronten succesvol bij de Fryslân Open

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code